返回列表 發帖

劍聖做魔劍定物劍好?

我有個戰士……一定做劍聖……不過幾乎淨系用黎PVE
如果我做魔劍……
1.我怕攻擊力超難推
2.但是呢,技能華麗,清怪好
如果我做物劍……
1.攻擊力應該不會太難
2.可惜……技能……很單調……

其實我是很喜歡魔劍的技能的……不過我怕攻擊力太低。
如果我用一套好屬綠時裝……攻擊力會不會好?

P.S.請問時裝好屬係咪咁樣?
頭=攻擊
上衣=攻擊
下衣=智慧
手套=智慧
鞋子=暴擊
(我想要高攻擊力)

最強劍士一定係[暗攻]物劍..副修魔反..
唔理pvp定pve..劍聖的暗攻物劍都是最好

最強劍士一定係[暗攻]物劍..副修魔反..
唔理pvp定pve..劍聖的暗攻物劍都是最好 ...
jerry200913 發表於 29-4-2011 12:32

首先……我好窮的……根本推不了暗攻……
魔劍清場好一點,不是嗎?

睇你中意高DPS定係持續輸出...魔劍係難堆攻,因為得智能可以提高,一定要數字黎堆
但物攻有力量,敏捷黎提高,所以係易D...
SDVX,jubeat,RB,IIDX,DDR卡名:*MAYU*
DEA:まゆゆ
你是AKB飯嗎??快點來一齊吹水吧!(請按)

魔劍幾乎天啟裝才算強
而且要堆終傷

睇你中意高DPS定係持續輸出...魔劍係難堆攻,因為得智能可以提高,一定要數字黎堆
但物攻有力量,敏捷黎提高, ...
jimmg12 發表於 29-4-2011 12:52

那……你prefer哪一個?

魔劍幾乎天啟裝才算強
而且要堆終傷
wps031142 發表於 29-4-2011 12:54

……+最終傷害會顯示在魔攻哪裡?
我不用強……只想要2000攻擊……

……+最終傷害會顯示在魔攻哪裡?
我不用強……只想要2000攻擊…… ...
cosmicholy 發表於 29-4-2011 13:00

最終傷700=50%技能攻擊力 遲下台服同韓服咁更新法 終傷3屬紋肯定貴到癡線
天啟套+6會有2100魔攻 32A紋計算在內 成本系4萬金左右

那……你prefer哪一個?
cosmicholy 發表於 29-4-2011 12:59

睇你中意邊一個姐=.=
我就係簡物劍

睇你中意邊一個姐=.=
我就係簡物劍
jimmg12 發表於 29-4-2011 13:03

暗屬有消失的跡象Orz